Winch Design

A City Penthouse

For this complete bare-shell rebuild, we created a new penthouse apartment by developing a series of interconnecting spaces, spanning off from a double-depth entrance foyer and a stately communal corridor enlivened with contemporary art.

The owners and their family required distinctions between formal and family areas, and between living and service areas.

Achieving such distinctions subtly and seamlessly, the multi­-space apartment includes a grand dining area, light and airy living areas with panoramic views of the treetops, and individual, beautifully-appointed bedroom suites, each with its own dressing area, en-suite bathroom and signature colour palette.

Inspired by the Art Deco era

The owners and their family required distinctions between formal and family areas, and between living and service areas.

Achieving such distinctions subtly and seamlessly, the multi­-space apartment includes a grand dining area, light and airy living areas with panoramic views of the treetops, and individual, beautifully-appointed bedroom suites, each with its own dressing area, en-suite bathroom and signature colour palette.

Stylistically, the apartment draws inspiration from the Art Deco era, with oversized angular mouldings, extensive timber panelling, cool marble floors and custom-designed glasswork.